NFC-mobiiliratkaisut

Mobiiliratkaisut

Aksulit tekee mobiiliratkaisuja eri käyttötarkoituksiin. Riippuen käyttökohteesta, järjestelmää voidaan käyttää joko NFC-puhelimella tai puolikiinteästi asennetulla NFC-tilauspäätteellä.

Esimerkkejä sovelluskohteista ovat käyttöomaisuuden hallinta, tilaaminen, asiakastietojen keräys, esitteiden jakaminen, markkinointi, huoltotarkistukset ja vartiointi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli olet etsimässä mobiilisovellusta toimintanne kehittämiseksi! Meiltä löytyy myös demoympäristöjä testikäyttöön!.

Älykästä tilaamista tukkukaupan toimitusketjuun

Tukkukaupassa etäluku on lyömätön apu, joka muokkaa toimitusketjun joka vaiheen tehokkaaksi ja varmaksi. Ostotilaus tapahtuu NFC-tunnisteiden avulla. Tilaus välitetään joko yksittäisenä välittömästi tai sovitun ajan tilauksia yhteen kerättynä tavarantoimittajalle.

Tarjoamme kahta erilaista ratkaisua riippuen loppuasiakkaan toimintatavoista ja tarpeista.

NFC-tilauspääteratkaisu on käytössä useissa eri paikoissa eri puolella Suomea esimerkiksi osana hyllypalvelua ja kaksilaatikkojärjestelmää. Palvelu toimii mobiilisti. Järjestelmä toimii joko ulkoistettuna Aksulit Oy:n tarjoamassa ympäristössä tai se voidaan toteuttaa osana asiakkaan omaa tietoverkkoa. Tyypillisimpiä käyttäjiä ovat teollisuuden toimialat ja tavarantoimittajat.

Tilauspäätettä käytettäessä tyypillisesti loppuasiakkaan työntekijä näyttää NFC-korttia tilaupäätteelle tavaratäydennystä halutessaan.

NFC-puhelinratkaisu on käytössä niillä asiakkailla, joiden täydennystilauksesta vastaa erityinen tehtävästä vastaava henkilö tai kun täydennystilauksen tekee hyllytäydennyksistä vastaava henkilö. Tällöin käyttäjä lukee puhelimella NFC-tunnisteet hyllyjen reunasta, muuttaa mahdollisesti oletustilausmäärää ja lähettää tilauksen.

NFC-mobiilisovellukset

Mobiilisovelluksiemme tarkoituksena on helpottaa ja nopeuttaa tiedonkulkua yrityksessä. Sovelluksemme hyödyntävät haluttujen toimintojen tekemisessä mm. NFC-tunnisteita ja QR-koodeja.

Muutamia toteutettuja sovelluksia:

Tarkastussovelluksella ennen käsin tehdyt tarkastuslomakkeet voidaan tehdä jatkossa mobiilisti sovelluksellamme. Tiedot tehdyistä tarkastuksista välittyvät välittömästi web-pohjaiseen järjestelmään nähtäväksi.

Vartiointisovelluksella voit helposti kuitata missä, milloin ja kuinka usein kävit tarkistuspisteessä. Palveluun on saatavissa myös raportteja, joita voit tarkistelle web-käyttöliittymästä tai puhelimista. Halutessasi siihen voidaan lisätä myös kuljettu reitti ja paikannustieto missä olet juuri nyt reittisi kohdalla.

Tilaussovelluksella täydennystilausten tekeminen tehdään NFC-puhelimella. Tilaus tapahtuu lukemalla esimerkiksi hyllyn laidassa tai laatikossa olevaa NFC-tunniste. Tiedot tehdyistä tilauksista välittyvät välittömästi web-pohjaiseen järjestelmään nähtäväksi.