rullakko

Hyllypalvelu

Tukkukaupan koko toimitusketju rullaamaan luistavasti

Tukkukaupassa etäluku on lyömätön apu, joka muokkaa toimitusketjun joka vaiheen tehokkaaksi ja varmaksi. Ostotilaus tapahtuu RFID-kortin avulla. Tilaus välitetään joko yksittäisenä välittömästi tai sovitun ajan tilauksia yhteen kerättynä tavarantoimittajalle.

Tilauspäätteemme, esimerkiksi osana hyllypalvelua, on käytössä useissa eri paikoissa eri puolella Suomea. Palvelu toimii mobiilisti. Järjestelmä toimii joko ulkoistettuna Aksulit Oy:n tarjoamassa ympäristössä tai se voidaan toteuttaa osana asiakkaan omaa tietoverkkoa. Tyypillisimpiä käyttäjiä ovat teollisuuden toimialat ja tavarantoimittajat.

Hyllypalvelu esite

Helposti käyttöön otettava valmis ratkaisu

RFID-pohjainen hyllypalveluratkaisu tilaussovellutus on toimiva ja edullinen ratkaisu, joka ei vaadi asennukseen ulkopuolista asentajaa tai erikoisvälineitä. Palvelu toimii välittömästi, ilman ulkopuolista laitteistoa - kytke vain sähkö!

Palvelu voidaan integroida toiminnanohjausjärjestelmäänne esimerkiksi tuottamaan sähköinen tilaus tai varastosiirto. Muille osapuolille kuten asiakkaillenne, alihankkijoille ja logistiikkatoimijoille halutut tiedot voidaan näyttää Web-sivujen avulla.

Pieni alkuinvestointi, tehokas takaisinmaksu

Hyllypalveluratkaisu ei vaadi suuria alkuinvestointeja, ja me autamme luomaan palvelun kautta lisähyötyjä.

Helpota ja tehosta omaa kaupankäyntiäsi, keskity ydintoimintaasi ja asiakashankintaan, minimoi toimituksista johtuvat, kalliit seisokit tuotannossa, kevyellä kuukausikustannuksella!

Reaaliaikainen palvelu koko ketjulle

Automaattinen ja reaaliaikainen hyllypalvelu ei sitouta henkilökuntaasi varastotilanteen valvontaan ja tilausten tekemiseen. Samalla varastossa on juuri oikea määrä tuotteita, eikä pääomaa jää kiinni vääriin asioihin.

Pienempi varastotilanne tuntuu tehokkaampana varaston kiertona ja konkreettisena säästönä kukkarossa. Ratkaisu on kooltaan kompakti, nopeasti valmis avaimet käteen -paketti, joka on integroitavissa yrityksenne olemassa oleviin järjestelmiin ja toimintaan omien yhteistyö- ja toimitusketjujenne kanssa.

Mitä tilaajan tulee tehdä?

Tarvitsemme tuotteista nimikelistan esim. Excel-muodossa. Näistä tehdään halutuille tuotteille RFID-nimikekortit.

Kuinka helppoa palvelu on ottaa käyttöön?

Hyllypalvelujärjestelmä tarvitsee vain normaalin sähköpistokkeen (230V). Asennus on vaivaton eikä vaadi erikoistyökaluja. Tilaukset lähtevät mobiiliyhteyden kautta, joten toimiakseen se tarvitsee vain normaalin verkkoyhteyden.

Asennus vie aikaa noin 5 minuuttia. Palvelun päivitys on nopea ja helppo. Päivitys tapahtuu etäyhteyden avulla.

Tarvitseeko järjestelmä uusia laitteita?

Järjestelmä toimii itsenäisesti. Teillä itsellänne ei tarvitse olla mitään laitteistoa hyllypalvelua varten. Järjestelmämme voidaan integroida ERP-järjestelmään.

Miten paljon laitteet vie tilaa?

Tilauspääte on vain noin 17.5 x 12.5 x 7.5 cm kokoinen, lisäksi antennikaapeli seinällä sekä lukijalaite, joka on noin 7 x 12 cm kokoinen.

tilauspaate

Missä hintaluokassa järjestelmä on?

Vaikka itse järjestelmän asennus on nopea, on suurin työ palvelinohjelmistossa ja palvelinympäristön tekemisessä. Tämä työ tapahtuu meillä. Ohjelma voidaan tarvittaessa integroida teidän ERP-järjestelmiinne.

Investoinnin hinta koostuu palvelun laajuudesta ja toimituspisteiden ja korttien määrästä.Lopullinen hinta muodostuu työstä, laitteista sekä palvelun kuukausiveloituksesta.

Palvelu on saatavilla joko kertamaksuperusteisena tai kuukausiveloitus perusteisena. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Kenelle järjestelmä on sopiva?

Palvelu on hyvä ratkaisu yrityksille, joilla on erilaisia kappaletavaroita tai jäljitettävyys asioita hoidettavana. Tuote soveltuu myös laadunvalvontaan.

Tarkoitus on, että hyllypalvelu ratkaisumme tuo yritykselle säästöä ja tehokkuutta. Keskimäärin palvelu on käytössä sellaisilla yrityksillä joilla on satoja tuotenimikkeitä ja nimikkeiden hinta on useampia kymmeniä euroja tai nimikkeiden menekki on suuri. Myös toimitusvarmuus on tärkeä tekijä palvelussa.

Mikä on RFID-kortti?

Se on luottokortin kokoinen tunnistekortti jossa on RFID-siru kortin sisällä. RFID-tekniikka perustuu radiotaajuuksiin.

Palvelussa tunnistekorttia näytetään lukulaitteeseen, joka toimittaa siihen ohjelmoidun tuotteen tilauksen eteenpäin.

Voiko kortteja kierrättää?

Kyllä. Kortit ovat mahdollista uudelleenohjelmoida. Tuotevalikoiman muuttuessa kortit ohjelmoidaan uusille nimikkeille.