Tilauspääteratkaisut

Tilauspääteratkaisut

Älykästä tilaamista tukkukaupan toimitusketjuun

Tukkukaupassa etäluku on lyömätön apu, joka muokkaa toimitusketjun joka vaiheen tehokkaaksi ja varmaksi. Ostotilaus tapahtuu NFC-tunnisteiden avulla. Tilaus välitetään joko yksittäisenä välittömästi tai sovitun ajan tilauksia yhteen kerättynä tavarantoimittajalle.

Tarjoamme kahta erilaista ratkaisua riippuen loppuasiakkaan toimintatavoista ja tarpeista.

NFC-tilauspääteratkaisu on käytössä useissa eri paikoissa eri puolella Suomea esimerkiksi osana hyllypalvelua ja kaksilaatikkojärjestelmää. Palvelu toimii mobiilisti. Järjestelmä toimii joko ulkoistettuna Aksulit Oy:n tarjoamassa ympäristössä tai se voidaan toteuttaa osana asiakkaan omaa tietoverkkoa. Tyypillisimpiä käyttäjiä ovat teollisuuden toimialat ja tavarantoimittajat. Katso video tilauspäätesovelluksen käytöstä täältä.

Tilauspäätettä käytettäessä tyypillisesti loppuasiakkaan työntekijä näyttää NFC-korttia tilauspäätteelle tavaratäydennystä halutessaan.

Tilauspääteratkaisu

NFC-puhelinratkaisu on käytössä niillä asiakkailla, joiden täydennystilauksesta vastaa erityinen tehtävästä vastaava henkilö tai kun täydennystilauksen tekee hyllytäydennyksistä vastaava henkilö. Tällöin käyttäjä lukee puhelimella NFC-tunnisteet hyllyjen reunasta, muuttaa mahdollisesti oletustilausmäärää ja lähettää tilauksen.