NFC-mobiiliratkaisut

Mobiiliratkaisut

Aksulit tarjoaa mobiiliratkaisuja eri käyttötarkoituksiin. Riippuen käyttökohteesta, järjestelmää voidaan käyttää joko NFC-puhelimella tai puolikiinteästi asennetulla NFC-tilauspäätteellä.

Esimerkkejä sovelluskohteista ovat käyttöomaisuuden hallinta, tilaaminen, asiakastietojen keräys, esitteiden jakaminen, markkinointi, huoltotarkistukset ja vartiointi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli olet etsimässä mobiilisovellusta toimintanne kehittämiseksi! Meiltä löytyy myös demoympäristöjä testikäyttöön.

Aksulit mobiilisovellus

NFC-mobiilisovellukset

Mobiilisovelluksiemme tarkoituksena on helpottaa ja nopeuttaa tiedonkulkua yrityksessä. Sovelluksemme hyödyntävät haluttujen toimintojen tekemisessä mm. NFC-tunnisteita ja QR-koodeja.

Muutamia toteutettuja sovelluksia:

Tarkastussovelluksella ennen käsin tehdyt tarkastuslomakkeet voidaan tehdä jatkossa mobiilisti sovelluksellamme. Tiedot tehdyistä tarkastuksista välittyvät web-pohjaiseen järjestelmään ja ovat siellä nähtävillä välittömästi.

Vartiointisovelluksella voit helposti kuitata missä, milloin ja kuinka usein kävit tarkistuspisteessä. Palveluun on saatavissa myös raportteja, joita voit tarkistella web-käyttöliittymästä tai puhelimesta. Halutessasi siihen voidaan lisätä myös kuljettu reitti ja paikannustieto nykyisestä sijainnista.

Tilaussovelluksella täydennystilaukset tehdään näppärästi NFC-puhelimella. Tilaus tapahtuu lukemalla esimerkiksi hyllyn laidassa tai laatikossa oleva NFC-tunniste. Tiedot tehdyistä tilauksista ovat välittömästi nähtävillä web-pohjaisessa järjestelmässä.