NFC-mobiiliratkaisut

Mobiiliratkaisut

Aksulit tekee mobiiliratkaisuja eri käyttötarkoituksiin. Riippuen käyttökohteesta, järjestelmää voidaan käyttää joko NFC-puhelimella tai puolikiinteästi asennetulla NFC-tilauspäätteellä.

Esimerkkejä sovelluskohteista ovat käyttöomaisuuden hallinta, tilaaminen, asiakastietojen keräys, esitteiden jakaminen, markkinointi, huoltotarkistukset ja vartiointi.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli olet etsimässä mobiilisovellusta toimintanne kehittämiseksi! Meiltä löytyy myös demoympäristöjä testikäyttöön!.

NFC-mobiilisovellukset

Mobiilisovelluksiemme tarkoituksena on helpottaa ja nopeuttaa tiedonkulkua yrityksessä. Sovelluksemme hyödyntävät haluttujen toimintojen tekemisessä mm. NFC-tunnisteita ja QR-koodeja.

Muutamia toteutettuja sovelluksia:

Tarkastussovelluksella ennen käsin tehdyt tarkastuslomakkeet voidaan tehdä jatkossa mobiilisti sovelluksellamme. Tiedot tehdyistä tarkastuksista välittyvät välittömästi web-pohjaiseen järjestelmään nähtäväksi.

Vartiointisovelluksella voit helposti kuitata missä, milloin ja kuinka usein kävit tarkistuspisteessä. Palveluun on saatavissa myös raportteja, joita voit tarkistelle web-käyttöliittymästä tai puhelimista. Halutessasi siihen voidaan lisätä myös kuljettu reitti ja paikannustieto missä olet juuri nyt reittisi kohdalla.

Tilaussovelluksella täydennystilausten tekeminen tehdään NFC-puhelimella. Tilaus tapahtuu lukemalla esimerkiksi hyllyn laidassa tai laatikossa olevaa NFC-tunniste. Tiedot tehdyistä tilauksista välittyvät välittömästi web-pohjaiseen järjestelmään nähtäväksi.