Älykaappi

Älykaappi on vaivaton tapa pitää varastosaldot ajantasaisena

Älykaappi on RFID-teknologiaan pohjautuva ratkaisu, joka inventoi sisältönsä automaattisesti. Otitpa kaapista yhden tai satoja tuotteita, pysyvät saldosi aina ajan tasalla ja tiedot päivittyvät saumattomasti taustajärjestelmiin.
RFID-Älykaappi

Älykaappia voi hyödyntää monin tavoin ja useilla eri aloilla

Älykaapin ominaisuudet palvelevat erityisesti teollisuutta, varaosapalvelupisteitä tai sairaaloita, mutta sen käyttökohteet ovat rajattomat. Hyödynnä Älykaapin ominaisuuksia:
Laitteiden vuokraamisessa: Tiedät aina, milloin ja mikä laite on käytössä sekä kuka sen on lainannut viimeiseksi. Optimoi tuotevalikoima käyttötarpeen mukaisesti.

Tuotteiden etämyynnissä: Tiedät reaaliaikaisesti Älykaapin varastosaldon ja tiedät, milloin on aika tehdä lisätilaus kaapin sisältöön. Lisäksi sinulla on tarkka tieto kuinka monta tuotetta kaapista on poistunut ja kuka ne otti.

Materiaalin jakelussa ja seurannassa: Pidä aina oikea määrä tuotteita saatavilla, jolloin vältät toiminnan katkokset. Älykaapin avulla pystyt seuraamaan kappalekohtaista menekkiä ja palautuksia sekä viimein optimoimaan Älykaapin sisällön sen käyttöasteen mukaisesti.

Älykaapin käyttö on äärimmäisen yksinkertaista

Älykaappi hyödyntää RFID-teknologiaa niin tuotteiden yksilöinnissä kuin sisäänkirjautumisessa. Kaapin käyttö on äärimmäisen helppoa ja sen tarjoama tieto on helppo integroida yrityksen omiin taustajärjestelmiin.

1. Kaapin sisältämät tuotteet yksilöidään RFID-teknologiaa hyödyntäen
2. Kirjautuminen kaappiin onnistuu NFC-avaimenperällä
3. Ota tarvitsemasi tuotteet
4. Kaappi suorittaa automaattisen inventoinnin
5. Seuraa tuotteiden menekkiä reaaliajassa
6. Havainnoi tuotteiden käyttöaste ja optimoi tarvitsemasi valikoima
7. Vähennä tuotehävikkiä datan avulla ja säästä kustannuksissa.

Älykaappi tarjoaa kattavasti tietoa

Älykaappi inventoi jopa 1000 tuotetta 10 sekunnissa, jolloin varastosaldoja on mahdollista seurata reaaliajassa. Tuotteiden kulutuksen seuranta mahdollistaa tuotemäärien muokkaamisen optimaaliselle tasolle. Näin varastossa ei myöskään tarvitse seisottaa tuotteita, ja toisaalta niitä löytyy sieltä aina tarvittava määrä. Tehostetun varastokierron myötä yritykselle syntyy selviä säästöjä.

Älykaappi toimii vain henkilökohtaisella tunnisteella, jolloin saadaan kattavasti tietoa kuka kaappia käytti ja milloin. Lisäksi automaattinen inventointi kirjaa ylös, kuinka monta tuotetta on poistunut kaapista – tai vastavuoroisesti kuinka monta tuotetta sinne on palautettu.

Pitkän aikavälin datan havainnointi tarjoaa työkaluja myynnin ennusteiden laatimiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Älykaapin integrointi yrityksen taustajärjestelmiin onnistuu vaivattomasti

Olipa yrityksellä käytössä laajamittainen ERP tai pienempi varastonhallintajärjestelmä, on Älykaappi mahdollista sujauttaa vaivattomasti yhdeksi palaseksi isompaan kokonaisuuteen. Kysymyksessä ei siis ole taas yksi uusi järjestelmä, joka pitää ottaa käyttöön, vaan Älykaapin integrointi yrityksen nykyisiin taustahallintajärjestelmiin onnistuu helposti kattavan ohjelmistorajapinnan (API) ansiosta. Tämä mahdollistaa koko varaston hallinnoinnin yhdestä järjestelmästä ja tarvittaessa automaattiset tuotetilaukset saldorajan hälyttäessä.

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää tuotteesta. Olethan yhteydessä Joonakseen + 358 (0)40 8420 380 tai täyttämällä oheinen lomake.

    * Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia