Aksulit Oy

Aksulit – Sinun hyötysi tunnistaja

Aksulit on RFID-ratkaisujen tekemiseen erikoistunut yritys Jyväskylästä. Toimintamme on kasvanut myös kansainvälisille markkinoille. Yritys on perustettu vuonna 2003, jolloin toiminta keskittyi pääasiassa toiminnanohjausjärjestelmien konsultointiin ja toiminnanohjausjärjestelmiä täydentävien ohjelmistojen kehittämiseen.

Vuodesta 2009 olemme keskittyneet RFID- ja NFC-järjestelmien toteuttamiseen. Käytössämme on uusin teknologia, kokemuksina onnistuneet asiakaskohtaamiset ja halunamme rakentaa konsultoinnin sekä teknologian yhdistelmillä paremmin toimivia, tyytyväisiä asiakasyrityksiä. Toimitamme tarvittaessa kokonaisjärjestelmät aina tunnisteen valinnasta taustajärjestelmään asti.

Haluamme auttaa sinua logistiikkaan ja etätunnistukseen liittyvissä kysymyksissä mahdollisimman laajasti, jotta oppisimme ymmärtämään ja palvelemaan sinua paremmin. Tämän vuoksi emme pelkästään toteuta tunnistukseen ja toiminnanohjaukseen liittyviä järjestelmiä, vaan konsultoimme teitä löytämään parhaan mahdollisen teknisen ratkaisun.

Takaamme, että palvelumme tehostaa ja kehittää liiketoimintaasi sekä mahdollistaa yrityksesi kasvun. Katsotaan yhdessä kuinka voisimme kehittää toimintaanne! - Ota meihin yhteyttä, niin tulemme käymään!

Meidän kauttamme saat myös asiantuntijoiden suosittelemat laitteet tunnistukseen ja merkintään. Tutustu valikoimaamme!

Päivitimme esitettä vuodelle 2019!

Lataa PDF-esite alta täyttämällä sähköpostiosoitteesi.

    Esite2019