Aksulit Oy

Aksulit – Sinun hyötysi tunnistaja

Aksulit on RFID-ratkaisujen tekemiseen omistautunut yritys Jyväskylästä, jonka toiminta on kasvanut myös kansainvälisille markkinoille.

Käytössämme on uusin teknologia, kokemuksina onnistuneet asiakaskohtaamiset ja halunamme rakentaa konsultoinnin sekä teknologian yhdistelmillä paremmin toimivia, tyytyväisiä asiakasyrityksiä.

Toimitamme tarvittaessa kokonaisjärjestelmät aina tunnisteen valinnasta taustajärjestelmään asti.

Kauttamme saa myös RFID-lukijat, -tunnisteet kuin tulostimetkin. Joitakin meidän kautta saatavia tuotteita on esillä nettikaupassamme.

Kaikki konsultoinnista päivittäiseen operointiin

Haluamme auttaa sinua logistiikkaan ja etätunnistukseen liittyvissä kysymyksissä mahdollisimman laajasti, jotta oppisimme ymmärtämään ja palvelemaan sinua paremmin.

Tämän vuoksi emme pelkästään toteuta tunnistukseen ja toiminnanohjaukseen liittyviä järjestelmiä, vaan myös konsultoimme siinä mikä olisi juuri sinulle paras tekninen ratkaisu suunnitelmasta tekniseen tukeen. Meidän kauttamme saat myös asiantuntijoiden suosittelemat laitteet tunnistukseen ja merkintään.

Takaamme, että palvelumme tehostaa ja kehittää liiketoimintaasi sekä mahdollistaa yrityksesi kasvun. Haluatko puolen tunnin ilmaisen konsultoinnin - Ota meihin yhteyttä, niin tulemme käymään!