Aksulit Oy

Aksulit – Sinun hyötysi tunnistaja

Aksulit auttaa yrityksiä tehostamaan heidän vaihto- ja käyttöomaisuuden hallintaa monipuolisten järjestelmien avulla. Yritys on perustettu vuonna 2003, jolloin toiminta keskittyi pääasiassa toiminnanohjausjärjestelmien konsultointiin ja toiminnanohjausjärjestelmiä täydentävien ohjelmistojen kehittämiseen. Nykyään kehitämme logistiikanhallintajärjestelmiä, joista on esimerkkeinä useita toteutuksia useille eri toimialoille.

Järjestelmätoteutuksissamme hyödynnetään eri tunnistusteknologioita. Oikean tunnistusteknolgian hyödyntäminen lisää läpinäkyvyyttä ja tehostaa toimintaa. Olemme toteuttaneet järjestelmiä, niin viivakoodin, NFC:n kuin RFID-tekniikan avulla.

Haluamme auttaa sinua logistiikkaan ja etätunnistukseen liittyvissä kysymyksissä mahdollisimman laajasti, jotta oppisimme ymmärtämään ja palvelemaan sinua paremmin. Tämän vuoksi emme pelkästään toteuta tunnistukseen ja toiminnanohjaukseen liittyviä järjestelmiä, vaan konsultoimme teitä löytämään parhaan mahdollisen teknisen ratkaisun.

Takaamme, että palvelumme tehostaa ja kehittää liiketoimintaasi sekä mahdollistaa yrityksesi kasvun. Katsotaan yhdessä kuinka voisimme kehittää toimintaanne! - Ota meihin yhteyttä, niin tulemme käymään!

Meidän kauttamme saat myös asiantuntijoiden suosittelemat laitteet tunnistukseen ja merkintään. Tutustu valikoimaamme!