Referenssit

Ratkaisuja eri toimialoille

Tarjoamamme RFID-teknologia on kehittynyt viime vuosina valtavasti ja on tuonut ratkaisuja ennen jopa mahdottomina pidettyihin ongelmiin. RFID-innovaatioketju tuo toimintaan varmuutta, ratkaisuja, säästöjä ja tehostamista.

Etätunnistus toimii sovellutuksena monenlaisilla toimialoilla, esimerkiksi ajoneuvojen, henkilöiden ja kaluston kulun- seurannassa, varastotilanteen ja tilausten, sekä tilaustapahtumien hallinnassa ja tuote- sekä laatutietojen monitoroinnissa.

Tunnistusteknologiaa on käytetty menestyksellisesti elintarvikealan, teollisuuden, tukkukaupan ja terveydenhuollon palveluissa.

Tuomme mielellämme ratkaisukeskeisen ajattelumme ja kekseliäät ratkaisut eri kokoisten yritysten päivittäisen, ruohonjuuritason ongelmien poistamiseen. Mikään logistinen ongelmakohta ei ole meille vähäpätöinen, eikä toisaalta liian mittava arvioitavaksi - tervetuloa keskustelemaan paremmasta tulevaisuudestasi!

Case Paroc

Kuormalavoihin on kiinnitetty RFID-tunniste. Villalavat tulevat viereisellä tontilla olevalta toimittajalta. Trukki liikkuu peruuttamalla. Tunnistettaessa kuormalavaa luetaan tagissa olevan EPC-koodin lisäksi myös sen käyttäjämuistissa (User memory) olevia tietoja.

Case ETRA

ETRA:lle rakennetussa hyllypalveluratkaisussa ETRA:n asiakkaat tilaavat tarvitsemansa tuotteet näyttämällä NFC -kortteja lukulaitteelle. Tilaukset siirtyvät suoraan luennasta ETRA:lle tilauksiksi ja toimitettavaksi.

Asiakkaitamme

enersense logo
etra logo
paroc logo
logate logo
metsä logo
fakultet-prometnih-zhanosti logo
rauman akku logo
valio logo
witracktor cat logo
husdesik logo
kytola logo
paperipalvelu logo
checkmark logo
tyks logo
tamro logo
tahko logo