Varastonhallinta

Varastonhallinta

Oikeanlaiset ratkaisut apuna varastonhallinnassa

Sujuva varastonhallintajärjestelmä on ratkaisevassa roolissa parantamassa yrityksen toimintavarmuutta ja kannattavuutta. Varastotapahtumien seuraaminen ilman toimivaa järjestelmää on aikaa vievää. Tehokkaan varastonhallintajärjestelmän avulla tiedät mitä varastossasi tapahtuu ilman tiedonkulun katkoksia. Autamme asiakkaitamme tekemään varastonhallinnasta sujuvaa käyttämällä parhaiten soveltuvia teknologioita ja menetelmiä.
Tehokasta varastonhallintaa
Järjestelmä riittävillä ominaisuuksilla: Nimikehallinta, varastojenhallinta, käyttäjähallinta, inventaarioraportit, varastoraportit

Saavuta hyödyt sopivankokoisella järjestelmäratkaisullamme!

Varastonhallintajärjestelmämme soveltuu mainiosti varastokirjanpidon perustoimintoihin, kuten keräilyyn, hyllytykseen ja inventointiin. Oikeanlaisen varastonhallintajärjestelmän avulla yrityksen johtaminen muuttuu helpommaksi:

- Tiedät reaaliajassa, mitä hyllystä löytyy.
- Työn mittaaminen muuttuu helpommaksi.
- Raportointi on helppoa ja nopeaa.
- Raportit tarjoavat liiketoiminnan kehittämisen kannalta hyödyllistä tietoa.
- Arkiset työtehtävät helpottuvat ja selkeytyvät.
- Tehokkuus lisääntyy.
- Asiakkaasi saavat parempaa ja joustavampaa palvelua.
- Varastonarvo ei kasva liian suureksi.

Jos käytössänne on jo toimiva toiminnanohjausjärjestelmä, nettikauppa tai laskutusjärjestelmä voimme tehostaa sen toimintaa meiltä löytyvillä ratkaisuilla ja laitteilla. Isot ja monipuoliset toiminnanohjausjärjestelmät ovat kiistatta hyviä työkaluja liiketoiminnan pyörittämiseen, mutta lisäominaisuuksien rakentaminen niihin saattaa olla lähes mahdotonta. Aksulit-järjestelmän integraatio mahdollistaa kriittisten lisäominaisuuksien rakentamisen huomattavasti kevyemmin sekä kustannustehokkaammin. Integraatio mahdollistaa tehokkaan tiedonkulun järjestelmien välille, jolloin kirjauksia ei tarvitse tehdä useaan kertaan.

Aksulit varastonhallintajärjestelmä soveltuu asiakasrajapintaan

Järjestelmämme suurimmat vahvuudet löytyvät asiakasrajapintaan soveltuvista pääteratkaisuista, missä asiakaspalvelun laatu mitataan varastohyllyn saldojen paikkaansa pitävyydellä. Oli kyseessä sitten hyllytyspalvelu tai kaupintavarasto. Palveluvarastoissa nopea ja luotettava tiedonkulku asiakkaalta keskusvarastolle on kaiken keskiössä. Luotettavan tiedon avulla jakelureitit ja -päivät pystytään suunnittelemaan turhaa ajelua välttäen. Aksulit-järjestelmän avulla täydennystilaukset, hyllytykset ja inventoinnit hoituvat helposti sekä nopeasti loppuasiakkaalla käynnin yhteydessä. Järjestelmä mahdollistaa myös asiakkaan näkymän, jolloin myös heillä on parempi tieto varastosaldoista sekä tuotevalikoimasta.

Palveluvarastot

Palveluvarastojen tarkoituksena on helpottaa loppuasiakasta keskittymään ydintoimintaan. Kyseistä palvelua tarjoavat yritykset pitävät huolta, että kriittiset nimikkeet löytyvät hyllystä aina ilman, että tuotanto keskeytyy.

Kaupintavarasto

Kaupintavaraston ajatus on, että tavarantoimittaja tuo ennalta määritellyt nimikkeet esimerkiksi tuotantohalliin ja pitää yllä niille sovittua varastotasoa. Hyllyssä olevat nimikkeet ovat toimittajan omaisuutta niin kauan kuin niitä kulutetaan vrt. kauppa.

Hyllytyspalvelu

Hyllytyspalvelu on toiminnaltaan hyvin vastaava, kuin kaupintavarasto. Suurimpana erona on se, että hyllyjen täyttämisen yhteydessä nimikkeiden omistus siirtyy loppuasiakkaalle.

Uusi teknologia mahdollistaa vaivattoman työskentelyn

RFID-etätunnistuksen avulla voit helposti tehostaa ja automatisoida toiminnanohjausjärjestelmään (ERP) tehtäviä aikaa vieviä kirjaustoimintoja. Kun vastaanotettava, lähetettävä tai inventoitava tavara on varustettu RFID-tunnisteilla, niin parhaimmassa tapauksessa niihin liittyvät kirjaukset ja toiminnot voidaan tehdä täysin automaattisesti. Monissa toteutuksissamme myös prosessien sisäiset vaihekuittaukset tai varastosiirrot on automatisoitu RFID:n avulla. Jos tarvitset luotettavampaa jäljitettävyyttä vaihto- tai käyttöomaisuuden seurantaan, suosittelemme RFID-tekniikkaan tutustumista.

RFID-tunnistus mobiilisti

Joissain tapauksissa kiinteiden lukupisteiden hyödyntäminen ei ole mahdollista ympäristöstä johtuen. Tuolloin RFID-tunnistuksen tuomiin etuihin on mahdollista päästä kiinni myös RFID-käsipäätteiden avulla. Toki RFID-käsipäätteet ovat monesti mukana myös kiinteiden tunnistuspisteiden rinnalla. Yleisiä sovelluskohteita mobiiliratkaisuille on esimerkiksi myymäläinventoinnit.

Oviaukkotunnistus

Yksi tyypillisimmistä paikoista RFID-tunnistukselle on oviaukossa. Luentaportin rakentaminen niiden yhteyteen on yleensä vaivatonta. Jos kaikki kulkuaukot rakennuksessa ovat varustettu RFID-laitteilla, niin saldot pysyvät ajan tasalla automaattisesti ilman manuaalisia kirjaustapahtumia.

Miksi valitsisin Aksulit varastonhallintajärjestelmän?

Haluamme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaan järjestelmän, jossa on riittävä määrä ominaisuuksia varastonhallinnan pyörittämiseen ja toiminnan tehostamiseen.

Tämän lisäksi:

 • Meillä on oma sovelluskehitys Jyväskylässä
 • Lähes 20-vuoden kokemus järjestelmistä
 • Helppo asioida
 • Integraatiosaaminen (nettikaupat, laskutusjärjestelmät tms.)
  • Vilkas, WordPress, Woocommerce, CSV, Excel, tekstitiedosto, REST, XML
 • Mahdollisuus tarttua asiakaskohtaisiin toimintoihin ja ominaisuuksiin
 • Mahdollisuus laajentaa järjestelmää toiminnan kasvaessa
 • Selkeä hinnoittelu ja kustannusrakenne

Nykyiseltä asiakkaaltamme kuultua

"Aksulit on ollut mukanamme matkalla mobiilimaailmaa kohti jo vuosien ajan. He ovat ottaneet kaikki kehitysideamme innolla vastaan emmekä muista tapausta jossa he olisivat sanoneet, että ”ei tämä onnistu”. Aina on onnistunut, ja vielä nopealla aikataululla. Heidän kanssaan on ollut helppo toimia juurikin kehityspositiivisen asenteensa takia ja yhteistyömme on kehittynyt saumattomaksi aktiivisen yhteydenpidon ansiosta.

Aksulitin kanssa olemme kehittäneet useita NFC tekniikkaan pohjautuvia mobiilisovelluksia ja toiminnallisuuksia asiakkaidemme työtä ja arkea helpottamaan.

Viimeisimpänä käyttöturvatiedotteen haku NFC kortilla, joka on arvokas tieto asiakkaidemme työturvallisuutta suojaamaan ja apuna se on myös mm. laatusertifikaattien auditointeja varten."

Jarkko Uusitalo, Rauman Akku Oy | Järjestelmäasiantuntija, digitaaliset varastointipalvelut

Pidetäänkö palaveri?

Käydään yhdessä tarpeenne lävitse, jotta osaamme tarjota teille parhaiten soveltuvaa ratkaisua!

  * Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia

  laikas logo
  eurofasteners logo
  etra logo
  logate logo
  paroc logo
  Finnfoam logo
  suomen myymäläkaluste logo
  rauman akku logo