Palvelut

Ratkaisut vaihto- ja käyttöomaisuuden hallintaan

Toteutuksia

Asiantuntemuksen ja oikean teknologian voittamaton yhdistelmä käyttöösi

Tiedätkö miten etätunnistaminen voi auttaa sinua tai asiakastasi? Uudet ratkaisut ja teknologiat voivat tuoda kustannus- ja työaikasäästöjä, varmuutta tiedonkulkuun, parempaa asiakaspalvelua sekä ennen kaikkea reaaliaikaisiin faktoihin perustuvia liiketoiminnan päätöksiä. Haluatko, että katsotaan yhdessä kuinka voimme auttaa teitä ratkaisemaan yrityksenne tai asiakkaanne käytännön haasteita tehokkaammin ja modernimmin?

Toteutuksia

Selväjärkisiä kokonaistoimituksia

Ratkaisumme sisältävät kaiken suunnitteluvaiheesta tuotteisiin, testaukseen ja käyttöönottoon. Emme kuitenkaan toimita monimutkaisia IT-projekteja, vaan selväjärkisesti ja oikein mitoitettuja ratkaisuja yrityksen yksilölliseen liiketoimintahaasteeseen. Käytännön kavereina osaamme myös muotoilla ratkaisut ja ammattitaitomme niin selkeästi, että kumppaneidemme on helppo välittää niitä asiakkailleen.

    * Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia

    Ei ainoastaan järjestelmiä, vaan myös asiantuntijuutta kokonaiskuvaa varten

    Emme pelkästään auta RFID-pohjaisten teknisten ratkaisujen toteuttamisessa, vaan hyötynäkökohtiin pureudutaan koko liiketoiminnan kehittämisen kantilta. Siksi jokainen ratkaisukin on hiottu puhtaasti aina todellisten tarpeiden ja hyötyjen pohjalta, toiminnanohjauksen konsultoinnin tuloksena. Onko yrityksessäsi kenties lovi teknisissä palikoissa, osaamisessa, koko järjestelmässä vai käyttötavoissa? Otetaan asioista selvää yhdessä ja liiketoimintasi, asiakaspalvelusi, sekä logistiikkaketjusi saadaan tehostumaan takuuvarmasti! Henkilökohtaista alkukartoitusta varten voi varata oman, ilmaisen puolituntisesi täältä.